Kezdőlap » Hírek » Új pályát hozott a Liftoff szimulátor 1.5 frissítése

Létrehozva:

Frissítve:

Új pályát hozott a Liftoff szimulátor 1.5 frissítése

Egy új pálya (a Surtur-t), új trackek, új tutorial és egy rakás javítás érkezett a már így is erős Liftoff FPV drón szimulátorhoz. Lássuk mi változott.

Surtur pálya

Háromszor akkora mint az összes eddigi pálya együtt véve. Kifejezetten cinematic és freestyle FPV videósoknak akar kedvezni a hegyvonulatokkal szegélyezett, gyárakat, falvakat és láva tavakat tartalmazó környezet.

A fejlesztők sokat merítettek a nemrég megjelent TRYP FPV és talán az Uncrashed szimulátorból, de azokhoz képest  szerintem elég sivár lett a környezet. A kopár hegyoldalak sokkal egyhangúbb benyomást keltenek, mint mondjuk a TRYP rétekkel, sziklaszirtekkel és tavakkal szabdlat erdei. Ettől függetlenül hiánypótló újítás lett az új pálya. Végre van hol gyakorolni a Mountain Surfing és Long Range drónozást. A Liftoff valósághűbb fizikája és rengeteg tartalma szerintem még mindig értékesebb, mint a hatalmas pályák és gyönyörű grafika.

Ha jobban érdekel a többi szimulátor is, olvasd el róluk szóló cikkem.

Új oktató mód

Újra gondolták a program oktató módját is. A távirányító beállításától kezdve a magasság tartáson át interaktívan végigvezet minket az acro repülés alapjaiig. Kezdőknek hasznos lehet ez a bevezető, de én elég rövidnek éreztem. Ennyi nem lesz elég ahhoz végig tudj menni egy versenypályán, viszont a piacon lévő szimulátorokhoz képest az egyik legjobb, ha nem a legjobb oktatómód lett (a DRL Sim vetekszik egyedül vele).

További lényegesebb módosítások

  •  4 új hivatalos versenypálya a Surtur számára.
  • Gyorsabb track és drón váltás ha már beléptél egy pályára
  • Kényelmi frissítések a kezelőfelületen
  • Rengeteg hibajavítás

Szólj hozzá!