Rólam

Egy fiatal  egyetemista vagyok, aki minden iránt érdeklődik és szeretne minél több területen tapasztalatot és tudást szerezni.

Se a gimnáziumban se az általános iskolába nem voltam igazán a hagyományos értelemben jó tanuló. Egyáltalán nem érdekelt, hogy ezer éve mit műveltek királyaink vagy hogy a Batthyány kormány tagjainak milyen volt a vallási hovatartozása, viszont a drónok repülés vezérlőjének működése vagy a Windows karbantartása már annál inkább.

Csütörtökön megírtam az Afrika gazdaságából kettesre a földrajz dogám, aztán mentem pénteken Budapestre előadást tartani egy országos konferencián a drónok felhasználásáról a tájfutó térképészetben.

Röviden valahogy így teltek gimnáziumi éveim. Autodidakta módon tanultam komoly szakmákat tanulmányaim mellett.

Hobbim hogy érdeklődési köreimben gyártok ismeretterjesztő tartalakat: cikkeket, videókat. Próbálok minél érthetőbben bemutatni olyan technológiákat és átandi olyan tudást, amivel megkönnyíthetik életüket az emberek vagy pénzt spórolhatnak meg.

Egyetemi éveim alatt szeretnék újabb projektekben részt venni, hogy tovább fejlődhessek érdeklődési köreimben, amikről ezen az oldalon olvashatsz.

Minerk Tech

Tech témájú blogom és Youtube csatornám a Minerk Tech.

Triops Hungary

Akvarisztika témájú Youtube csatornám a Triops Hungary.